Ταξιδεύοντας

Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο; Όπου και να αποφασίσεις να πας οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις θα μείνουν πάντα μαζί σου, να σου υπενθυμίζουν έναν κόσμο έξω απ' τον δικό σου, μια καθημερινότητα διαφορετική απ'την δικιά σου.


Ανοίγοντας τον χάρτη το μάτι σου πέφτει πάνω σε διάφορους τόπους που θα ήθελες να επισκεφθείς, εξωτικοί προορισμοί για την πέρα για πέρα ταξιδιάρα σου ψυχή. Σερφάρεις το διαδίκτυο και χαζεύεις τα αεροπορικά εισιτήρια, για Ιταλία, Γαλλία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Νότια Αμερική, ελπίζοντας να βρεθείς κάποια στιγμή σε μια από αυτές τις πτήσεις. Και όταν αυτή η στιγμή επιτέλους έρθει, είναι το μόνο πράγμα που θα έχεις κατά νου.

 


Προγραμματίζεις τις μέρες σου στον ξένο τόπο μέχρι το δευτερόλεπτο, έτσι ώστε να μην χάσεις την παραμικρή ευκαιρία να απορροφήσεις αυτά που θα έχει να σου προσφέρει. Ετοιμάζεις τις τσάντες σου, μετράς τα χρήματά σου και ξαφνικά βρίσκεσαι καθ'οδόν για το αεροδρόμιο, με ένα σακίδιο στον ώμο, ένα βιβλίο στο χέρι και ένα ζευγάρι μάτια ανυπόμονα, έτοιμα να γευτούν τις οπτικές απολαύσεις του ταξιδιού. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο συναντάς τους φίλους σου που σε περιμένουν, ενθουσιασμένοι κι αυτοί όπως κι εσύ να συμπρωταγωνιστήσουν στην περιπέτεια που σας περιμένει. Συζητάτε για τα πράγματα που θα κάνετε, τα αξιοθέατα που θα δείτε, τα φαγητά που θα φάτε, τα ποτά που θα πιείτε. Μιλάτε, γελάτε, αφήνετε όλες τις έγνοιες και τα προβλήματα πίσω σας καθώς το αεροπλάνο απογειώνεται - δεν υπάρχει άλλωστε χώρος για έγνοιες στις αποσκευές σας.

 

Κι αν κάτι δεν πάει όπως το προγραμμάτισες και χαθείς στα μονοπάτια που για πρώτη φορά περπάτησες, να ξέρεις ότι αυτά είναι που σου μένουν στο τέλος, αναμνήσεις που θα νοσταλγήσεις, ιστορίες που θα διηγηθείς.

 

 

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review