Η αξία του να προσπαθείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου

Συντάσσοντας αυτό το κείμενο, φέρνω στο νου μου ένα video στο youtube που είχε υποπέσει στην αντίληψη μου το Σεπτέμβρη.

 

 

Κατά συνήθεια μου, όταν έχω αϋπνίες, σερφάρω στο διαδίκτυο και ελέγχω τους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τυχόν ειδοποιήσεις. Εκείνη τη νύχτα καθώς χάζευα από ανία στο facebook, είδα αναρτημένο στην αρχική μου σελίδα από κάποιον διαδικτυακό φίλο ένα video, το οποίο ενθάρρυνε του επισκέπτες να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους, παρά τα εμπόδια που τυχόν συναντήσουν στην πορεία προς την υλοποίηση. Ομολογώ πως τότε με είχε κουράσει το εν λόγω video, επομένως απαξίωσα να το δω ως το τέλος. Ώσπου μια ημέρα - για την ακρίβεια μια νύχτα, όπου παραδοσιακά σέρφαρα στο διαδίκτυο ύστερα από μια κουραστική ημέρα, επεδίωξα να ξαναδώ το video που άφησα τότε στη μέση. Όχι μόνο το είδα ως το τέλος αλλά - σας μιλώ ειλικρινά, πάτησα το κουμπί της επανάληψης για να το ξαναδώ.

Ύστερα από πολλές διαδοχικές επαναλήψεις του video στην οθόνη μου, ανέλπιστα αναθάρρησα και αποκοιμήθηκα ανακουφισμένη. Σαν να είχα διώξει ένα βάρος από πάνω μου, σαν να απέσεισα ένα χρέος από μέσα μου - ηθικό μάλλον, να μην  παρατώ ποτέ τα όνειρά μου όσες δυσκολίες κι αν βρω στο διάβα, όσο αδύνατη ή ουτοπική  κι αν μοιάζει η εκπλήρωσή  τους, όσες απογοητεύσεις κι αν συναντήσω.

Κι έτσι, κάθε φορά που κουράζομαι και με κάμπτουν τα εμπόδια, βλέπω αυτό το video,  και πάντοτε αισθάνομαι ικανή να υπερνικήσω κάθε δυσκολία - σαν ήρωας αρχαίας τραγωδίας που βιώνει μέσα από τον έλεο και τον φόβο την κάθαρσιν των παθημάτων του.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το παρακολουθήσετε, θέλοντας να σας υπενθυμίσω να μη τα παρατάτε, αφού οι δυσκολίες είναι όλες αντιμετωπίσιμες και τα όνειρα υλοποιήσιμα, ακόμη κι αν χρειαστεί χρόνος για να πάρουν σάρκα και οστά.

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review