Όλα αυτά που τα λεφτά δε μπορούν να αγοράσουν

Ένα ιδιαίτερο βίντεο που αξίζει να δει κανείς για να καταλάβει το μεγαλείο της ανθρώπινης οντότητας, ψυχής, φύσης, αλλά πάνω από όλα της ίδιας της καρδιάς.

Γιατί η καρδιά και η εικόνα έχουν τέτοια δύναμη, που ορισμένες φορές τις καθιστά πιο έντονες και ηχηρές από τις ίδιες τις λέξεις σε οποιαδηπότε γλώσσα. Τα διαχρονικά μηνύματα που μεταφέρουν έχουν καθολικό και πανανθρώπινο χαρακτήρα. Ποια είναι αυτά τα μηνύματα; Ανακαλύψτε τα και οι ίδιοι παρακάτω. Ανοίξτε τα μάτια της ψυχής και θα καταλάβετε.

 

 

 

Όπως είπε και ο Μαχάτμα Γκάντι,

 

 

Ας το σκεφτούμε λίγο αυτό. Αξίζει άραγε; Μπορούμε να το κάνουμε στην πράξη; Έχουμε τη δύναμη να περάσουμε από την θεωρία και το πλατωνικό όνειρο στην εφαρμογή και την έμπρακτη ενέργεια σε όλα αυτά που επιθυμούμε - να αλλάξουμε προς το καλύτερο; 

 

 

Τα πάντα μπορούμε αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά. Γιατί όπως είπε και ο Καζαντζάκης, "Ο,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ο,τι δε ποθήσαμε αρκετά". Αρκεί να πιστέψουμε στην αλλαγή και να την επιδιωξούμε - ο καθένας ξεχωριστά σε προσωπικό επίπεδο, κι όλοι μαζί σε συλλογικό. Σα μια ομάδα, σα μια γροθιά με ισχύ, πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία!

 

 

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review