ΟΙ ΚΙΜΩΛΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

About us

Νικόλας Τατσάκης

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα εδώ και 20 χρόνια, δηλώνει ακόμη λάτρης και εξερευνητής της, καθώς με την πρώτη ευκαιρία περιδιαβαίνει σε, μέχρι τότε άγνωστες για αυτόν, συνοικίες.

Περισσότερα...

Μαρία-Νεφέλη Πανέτσου

Η Μαρία-Νεφέλη Πανέτσου, κόρη ελλήνων, γεννήθηκε και έζησε στην Μαδρίτη μέχρι τα δεκαεπτά της χρόνια. Απόφοιτη της Ιταλικής Σχολής έρχεται στην Ελλάδα to 2012, όπου σήμερα σπουδάζει στο τμήμα ΦΠΨ, με κατεύθυνση Φιλοσοφίας, στο ΕΚΠΑ. Είναι λάτρης της τέχνης, της λογοτεχνίας, της ζωγραφικής, της μουσικής, της φιλοσοφίας και γενικά όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων από τις οποίες μπορεί να μάθει κάτι για την ζωή και την ψυχολογία των ανθρώπων. Χορτοφάγος και φεμινίστρια, υπέρμαχος της ισότητας μεταξύ κάθε είδους ζωντανού πλάσματος.

Περισσότερα...

Νάση Κανελλοπούλου

Ονομάζομαι Νάση Κανελλοπούλου, είμαι φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ασχολούμαι με τις ξένες γλώσσες, την αρθρογραφία, με προσομοιώσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δηλώνω μεγάλη φαν των ταξιδιών, ally των LGBT και πολύ φιλόζωη.

Περισσότερα...