E-kimolia

Κατηγορία: E-kimolia

Όροι & Άδειες Χρήσης

Η χρήση της διεύθυνσης www.e-kimolia.com σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη αποδοχή των κάτωθι. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει τακτικά το περιεχόμενο της παρούσας σελίδας για ενδεχόμενες αλλαγές.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία & Άδειες Χρήσης

Οι απόψεις που παρατίθενται στον ιστότοπο δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Ε-kimolia και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες. Αυτές εκφράζουν απόλυτα μόνο το συγγραφέα του εκάστοτε κειμένου.

Το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.e-kimolia.com και των συμβαλλόμενων συνεργατών. Την κυριότητα των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε δημοσίευσης διατηρεί ο υπογράφων συντάκτης.

Αντικείμενα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συμπεριλαμβάνονται στο www.e-kimolia.com , έχουν τεθεί καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης. Eίναι προφανές, πως αυτά θα αφαιρεθούν, κατόπιν αιτήματος των δικαιούχων.

Απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή, τροποποίηση υπό οποιαδήποτε έννοια, αποθήκευση και διανομή της παρούσης εργασίας, εξ ολοκλήρου ή τμήματος αυτής, για πάσης φύσεως εμπορικό ή επαγγελματικό σκοπό, χωρίς την προηγούμενη άδεια.

Επιτρέπεται η ανατύπωση, αποθήκευση και διανομή για χρήση αυστηρά προσωπική είτε για σκοπό μη κερδοσκοπικό, με την άδεια του πνευματικού ιδιοκτήτη είτε υπό την προϋπόθεση να αναφέρεται η πηγή προέλευσης καθώς και το όνομα του δημιουργού. Τούτο, δε παραπέμπει με οποιοδήποτε τρόπο σε παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Ευθύνη Διαδικτύου

Το e-kimolia.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπιστία της περιήγησης, αλλά δεδομένης της φύσης του Διαδικτύου δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημιά υποστεί ο χρήστης από την επίσκεψη των σελίδων και την χρήση των υπηρεσιών του.

 

Δημοσιεύσεις χρηστών

Το www.e-kimolia.com παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα δημοσίευσης στο δικτυακό τόπο, ή επισήμανσης της παραπομπής σε άλλους δικτυακούς τόπους.

Δικαιούμαστε ωστόσο να ελέγχουμε το περιεχόμενο που κοινοποιείται και να εμποδίζουμε τη δημοσίευση υλικού παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εμπρηστικού, εκβιαστικού, πορνογραφικού ή ο,τι άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με διαφορετικό τρόπο παραβιάζει το νόμο. Σε περίπτωση που περιεχόμενο ανάλογο των ανωτέρω υποπέσει στην αντίληψή μας, δικαιούμαστε να το απομακρύνουμε χωρίς ειδοποίηση ή άλλη διατύπωση.

Ο χρήστης αναγνωρίζει το δικαίωμα μας να ελέγχουμε και να εγκρίνουμε το υλικό που υποβάλλεται, πριν τη δημοσίευσή του στο δικτυακό τόπο. Το www.e-kimolia.com διατηρεί το δικαίωμα και όχι την υποχρέωση, να ελέγχει, εγκρίνει, απορρίπτει ή διαγράφει περιεχόμενο που καταθέτουν οι χρήστες στο δικτυακό τόπο.

Κάθε χρήστης που προβαίνει σε δημοσίευση, δηλώνει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα πως έχει όλες τις αναγκαίες άδειες για τη χρήση κάθε δικαιώματος περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο που υποβάλλει.

Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που διανέμουν μέσω του ιστοτόπου. Σε καμία περίπτωση το www.e-kimolia.com και οι συμβαλλόμενοι σε αυτό συνεργάτες, δε μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ζημίες ή απώλειες οποιουδήποτε είδους, οι οποίες απορρέουν από ενέργειες των επισκεπτών του. Εάν κανείς επιθυμεί να αποσύρει περιεχόμενο που έχει υποβάλει, οφείλει να μας ενημερώνει χρησιμοποιώντας το email επικοινωνίας που παρέχεται.

Το περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες συνιστά ιδιοκτησία τους, παραχωρώντας όμως στον ιστότοπο το δικαίωμα απεριόριστης, χωρίς αντίτιμο άδειας για χρήση, διανομή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημόσια προβολή του περιεχομένου οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό ή έντυπο, η οποία όμως δε παραβιάζει το ηθικό τους δικαίωμα.

 


Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του ιστοτόπου, καθώς και των παρόντων όρων χρήσης, οποτεδήποτε θεωρηθεί απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω της σελίδας.