Οι PLACEBO στην Ελλάδα!

Ευχάριστη έκπληξη για τους φαν των Placebo η ανακοίνωση του συγκροτήματος ότι θα συμπεριλάβουν στο European Tour “Loud Like Love” και την Ελλάδα! Η συναυλία ορίστηκε για τις 8 Αυγούστου και εισιτήρια πωλούνται από τις 13 Μαρτίου. Οι Brian Molko, Stefan Olsdan και Steve Forrest, θα παρουσιάσουν στο Ελληνικό κοινό τον καινούριο τους δίσκο στο Open Air Area του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 

Το καινούριο τους άλμπουμ “Loud Like Love” διαφέρει αρκετά από το “Meds” ή το “Battle for the Sun” και αποκλίνει κάπως από την εναλλακτική ροκ με την οποία τους γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Οι ήχοι είναι πιο synth και γενικά το άλμπουμ είναι πιο "χλιαρό" σε σχέση με τα προηγούμενα τόσο σε ήχο όσο και σε στίχο. O Molko βρίσκεται σε μια διαφορετική φάση της ζωής του, "καθαρός" από ουσίες εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που παρόλα αυτά φαίνεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη μουσική του. Ωστόσο, ο χαρακτηριστικός μελαγχολικός τόνος του, διατηρείται σε όλα τα τραγούδια του άλμπουμ.

Φυσικά οι Placebo δεν θα απογοητεύσουν το κοινό τους τον Αύγουστο. Ίσως να μην καταφέρουν να μας εντυπωσιάσουν τόσο όσο με τα άλλα άλμπουμ τους, την εκτίμησή μας όμως την έχουν ούτως ή άλλως ήδη κερδίσει. Ο Molko ωριμάζει, και μαζί του ωριμάζουμε μουσικά και όλοι εμείς που παρακολουθούμε την πορεία του.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, τα πρώτα στοίχιζαν 33 €, μετά την εξάντληση τους εδώ και κάποιες μέρες στοιχίζουν 36 € και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €.

 

Σημεία προπώλησης:

 

Αθήνα

  • Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ: 210 3608366 
  • Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ: 210‐3801464

 

Θεσσαλονίκη

  • Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ: 2310 264880

 

Online Sales:  www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 

~ See you there

 

 

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review