“Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε” στη Θεσσαλονίκη!

Πρόκειται για μία εξαιρετική και συνάμα αινιγματική παράσταση. Οι υποκριτές τίμησαν δεόντως την παρουσία τους πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Προσωπικά, θεωρώ πως ξεχώρισε η ερμηνεία  της Κάτιας Δανδουλάκη και του Παντελή Καναράκη αντίστοιχα. Η Κάτια Δανδουλάκη υποδύθηκε ένα δυνατό και αμιγώς μυστηριώδη ρόλο, ενώ η χιουμοριστική προσέγγιση του Καναράκη έδωσε ένα αίσθημα χαλάρωσης στο θεατή. Η σκηνοθεσία - χωρίς βέβαια να είμαι ειδήμων, θαρρώ πως ήταν αρκετά ικανοποιητική, γεγονός που φανερώνει την αμφίδρομη και άρρηκτη δημιουργική σχέση ανάμεσα στο σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς. Όσο αφορά τη μουσική επιμέλεια, ήταν άρτια ενταγμένη και προσαρμοσμένη στην παράσταση. 

Θα ακολουθήσουν λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου...

Μία ιστορία που εκτυλίσσεται στο Σαμονί, ένα απομονωμένο τουριστικό μέρος στη Γαλλία. Η Κατρίν Κλεμάν δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άνδρα της, Φιλίπ. Έτσι, στο σπίτι καταφθάνει ο αστυνομικός επιθεωρητής, για να δώσει φως στην περίεργη εξαφάνιση. Ο άνδρας της Κατρίν ξαφνικά εμφανίζεται. Εκείνη όμως δε τον γνωρίζει. Τι συμβαίνει;  Μήπως η κυρία Κατρίν πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή ή ίσως κάποιος ραδιούργος άνθρωπος προσπαθεί να την παγιδεύσει; Δύο ερωτήματα που θα ταλανίσουν αρκετά τον θεατή. Πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα λανθάνει μία δολοφονική ενέργεια. Εκεί που ο αφοσιωμένος θεατρόφιλος είναι σίγουρος πως ανακάλυψε το δολοφόνο, όλα αλλάζουν κι επιστρέφει πάλι στο μονοπάτι του μυστηρίου. Πρέπει όμως να σκεφθεί πως το σωστό σημείο εκκίνησης είναι μία περιβόητη “κληρονομιά”. Αδελφός, σύζυγος, συγγενείς θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το θάνατο του Φιλίπ. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση; Ποιος οργάνωσε μία <<τέλεια>> δολοφονία; Ποιος κρύβεται πίσω από τις λέξεις; Μία αστυνομική κωμωδία που δεν πρέπει να χάσετε! Και να θυμάστε: "Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται!". Η αλήθεια είναι καλά κρυμμένη και ο δολοφόνος πολύ οργανωμένος. Τέλειο έγκλημα όμως δεν υπάρχει!

 

Πληροφορίες

Θέατρο: Radio City, Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας & Παρασκευοπούλου).

Παραστάσεις

Τετάρτη: 18.30 & 21.30, Πέμπτη – Παρασκευή: 21. 15, Σάββατο: 18.30 & 21.30, Κυριακή: 19.30.

Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 20€, φοιτητικό/μαθητικό: 16€, ανέργων/πολυτέκνων: 13€.

 

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review