Μια καλή πράξη

Θυμάμαι ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια, όπου η Φοίβη διαφωνούσε με τον Τζόι σχετικά με τον αν υπάρχει μια αληθινά ανιδιοτελής καλή πράξη. Αποφάσισα κι εγώ να κάνω μια καλή πράξη για τον άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόμουν τη ζωή μου τους τελευταίους έξι μήνες.

 

Έξι μήνες που οι τελευταίοι ήταν πολύ άσχημοι. Αποφάσισα, λοιπόν, να μαζέψω τους κατασκηνωτές του σε μια συνάντηση, για να του κάνω έκπληξη. Αφού χωρίσαμε, βέβαια, το σκέφτηκα αυτό. Ίσως να μην έρθει. Ίσως να έρθει και να με φιλήσει. Δεν είμαι σίγουρη γιατί το αποφάσισα.

 

Γιατί ένα κομμάτι μέσα μου τον θέλει ακόμα. Γιατί θέλω να κάνω κάτι όμορφο για αυτόν. Γιατί όσο καιρό ήμασταν μαζί, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Και θέλω να του δείξω ότι το κορίτσι που ερωτεύτηκε, επέστρεψε. Και ακόμα, θέλω να δείξω σε εμένα την ίδια ότι μπορώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου, να ξαναβρώ εκείνο το κορίτσι που γέλαγε, που είχε χαρά μέσα του, και που τον τελευταίο χρόνο κάπου μου έχει κρυφτεί.


Έχω αγωνία για το τι θα γίνει. Οι κατασκηνωτές του νομίζουν πως είμαστε ακόμα μαζί. Θα τους το πω από κοντά. Και όταν έρθει, θα δω την έκπληξή του, θα τον πλησιάσω και θα του δώσω ένα γράμμα, όπου θα του εξηγώ τα πάντα.

 

Και έπειτα, θα πάρω μιαν ανάσα και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Επειδή, τελικά, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μόνο να σκάψουμε βαθιά μέσα μας και είτε να ξαναβρούμε τον πραγματικό μας εαυτό, είτε να τον φτιάξουμε από την αρχή. Και αυτός ο άνθρωπος να γελάει, να γελάει με όλη του την ψυχή.

 

 

 

 

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review