Άλλο είμαι κι άλλο δείχνω

 

Ξέρεις, νομίζω πως έχω αρχίσει να σε ξεχνάω.

Έχω αρχίσει να σε ξεχνάω; Αδύνατον. Έχουν περάσει μόνο δύο εβδομάδες. Κι όμως. Πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως μπορεί και να μην υπήρξες ποτέ. Έχω να σε δω καιρό.

Στο σκοτάδι προσπαθώ να φτιάξω τη φιγούρα σου και δε τα καταφέρνω. Όχι απόλυτα. Το πρόσωπο που έβλεπα κάθε μέρα δε μου είναι οικείο πια. Ειρωνεία; Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Να μην μου είσαι οικείος πια. Να μη σε νιώθω δικό μου. Να μην είσαι.

 

Ξέρεις, νομίζω πως έχω αρχίσει να σε ξεχνώ. Η αμφιβολία που γεννιέται μέσα στο μυαλό μου είναι θάνατος. Τρομάζω να μη ξέρω αν όντως κάποτε σε ένιωθα κοντά μου ή αν απλώς ήταν ένα όνειρο. Ένα κακό όνειρο που μου άφησε πόνο. Μια σκιά που δε ξέρω και δεν ήξερα ποτέ μου.

Όχι - υπήρξες. Το βλέπω στον εαυτό μου, το χαρακτήρα μου. Με άλλαξες δίχως να το θέλεις. Δε μετανιώνω γι’ αυτό. Ίσα ίσα – έτσι έπρεπε να γίνει. Το ένιωθα σωστό να γίνει έτσι. Όμως τώρα ήρθε η ώρα εγώ να διαμορφώσω τη πορεία μου, τον χαρακτήρα μου, την ίδια μου τη σκέψη. Όχι εσύ. Είχες για πολύ καιρό αυτό το προνόμιο. Είχες, δε το έχεις πια. 

 

Δε ξέρω ακόμα πώς νιώθω γι’ αυτό. Μπορεί να πονάω αλλά μπορεί και να μου αρέσει έτσι όπως ήρθαν τελικά τα πράγματα. Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει δε λένε; Σίγουρα κάτι τέλειωσε. Ίσως κάτι άλλο θα αρχίσει - δε ξέρω. Θα δούμε. Θα δω. 

Τι αστεία φράση - «Θα δω..»

Κάποιον; Κάτι; Σύντομα ή αργά; Βιάζομαι.

 

Θέλω να μην υπάρχεις για μένα. Να μη σε θυμάμαι. Το ξέρω πως είναι σκληρό αλλά τώρα μπορώ να σκεφτώ μονάχα τον εαυτό μου.

Δε θέλω να ξέρω πια τι έγινε και τι όχι. Ούτε και τι θα γίνει. Θέλω να είμαι χαρούμενη, να μη με νοιάζει. 

 

Να μη με νοιάζεις. Να μη με ενδιαφέρει η όψη σου, τα μάτια και τα όνειρα σου.

Να μη χρειάζεται να σε σκεφτώ για να ξυπνήσω το πρωί.

Να μη χρειάζεται να σε σκεφτώ για να κοιμηθώ τη νύχτα.

 

Θέλω να μη σε γνωρίζω σε πράγματα που κάνω. Να μην είσαι εκεί όταν επαναλαμβάνω κινήσεις που είχα κάνει κάποτε μαζί σου.

Θέλω να μην είσαι η σύγκριση μου. Να μη βιώνω τα ίδια αλλά διαφορετικά. Μόνη.

Επιθυμώ να μη πονάω. Θα το κάνω - θα το καταφέρω. Είμαι καλά. Θα γίνω.

 

Θέλω να μη σε θυμάμαι. Να μη σε θέλω άλλο - να μη μου φαίνεσαι παράξενος πια. Να μη φαίνεσαι. 

Γίνεται αυτό; Εν καιρώ;

Αυτό θέλω. Να φύγεις από μέσα μου. Να φύγεις. 

 

The Best United Kingdom Bookmaker lbetting.co.uk Ladbrokes website review